Tobiasfarmen

Laget av Wenche Reppen

Tobiasfarmen er en nedlagt gammel gård i Lyngdal, Vest-Agder. Her bodde "Tobias" som var onkel til min bestefar. Da han døde på begynnelsen av 70 tallet kjøpte mine besteforeldre denne gården som tilleggsjord. Jeg fikk mange bardomsminner på gården, og var derfor glad da jeg i 2010 fikk lov å kjøpe gården av min bestemor. Nå vil jeg forsøke å skape hyggelige og lærerike barndomsminner for mine barn. I den forbindelse har vi skaffet oss flere dyr som bor på gården. Disse kan du lese om på denne hjemmesiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her ser du bilde av hovedhuset. Det er oppført for over 140 år siden, og vi er så heldige å ha vårt eget "spøkelse" som vi kaller "Eivind". Rett før jeg sovner hender det jeg hører lydene av en liten gutt i naborommet (ubrukt rom). Men lydene er ikke skumle, så vi synes bare det er hyggelig.

 

 

 

Litt om meg:

 

Jeg, Wenche er en"nesten voksen" dame på 43 år, opprinnelig fra Feda i Kvinesdal kommune. Jeg er mamma til på 8 og 10 år, som jeg har aleneomsorg for. Vi bor til vanlig i enebolig, like utenfor Lyngdal Sentrum (mens hønene holder til på Tobiasfarmen, 8 km unna). Jeg er egentlig lærer og spesialpedagog, men liker å lære nye ting og å gjøre litt forskjellig, så for tiden jobber jeg litt som miljøterapeut samtidig som jeg prøver å hente meg inn etter å ha jobbet FOR mye og hatt FOR mange jern i ilden gjennom mange år. Hønene er en fantastisk hobby i så måte.

 

 

 

 

 

 

Copyright Wenche Reppen © 2013. Oneweb. Vær vennilig å oppgi kilde ved kopiering av innhold